Kopparleden teaterlag

Arkivert

 

GODT NYTT ÅR ønskes alle fra oss i Kopparleden spel- og teaterlag!

Vi sees i 2014!

L1010122

Årets spelsesong er over!
Takk til alle som deltok og gjorde En såmmårnattsdrøm til slik en herlig drøm!

Følg med for nye spennede prosjekt i 2014!

Kun en dag til premiere på “En såmmårnattsdrøm”

Nå er det meste på plass og vi har hatt to fantastiske uker på og rundt (og i) dammen på setermuseet i Engerdal! Her er noen bilder fra forestillingen!Det er fortsatt billetter igjen, men premieren begynner å fylles opp, så skynd deg å kjøp!Enkleste er på www.billettportalen.no, ellers får du det også hos Destinasjon Femund Engerdal (Turistkontoret i Engerdal, tlf. 62456670) eller på Fredheim på Drevsjø!

Opplev sommerens vakreste og villeste eventyr i komedien

“En såmmårnattsdrøm”

Forestillingen spilles på Engerdal setermuseum i Engerdal kommune følgende datoer:

Fredag 9. august kl. 18.00,
lørdag 10. august kl.18.00 og
søndag 11. august kl. 13.00 og 18.00

Kjøp billetter på DESTINASJON FEMUND ENGERDAL (Turistkontoret i Engerdal), Fredheim (Bensinstasjonen på Drevsjø) eller www.billettportalen.no

For mer informasjon se under repertoar eller følg oss på facebook

Vælkummin!

En såmmårnattsdrøm – første øvinger

Øvingene har startet!

Første øving i Engerdal i april var en introduksjon til vår arbeidsmetode for de som er nye, samt oppfriskning for de gamle.¨

Første helga i juni hadde vi igjen øving, hvor vi jobbet både ute og inne på det nye spilleområdet vårt, rundt og etterhvert PÅ dammen!

Mengder med nye skuespillere!

Med nytt stykke (En såmmårnattsdrøm 9-11. aug.) kommer også mange nye skuespillere!
Vi har vært så heldig å få med oss en hel mengde både unge og gamle dyktige, nye skuespillere.
Sammen med oss gamle travere fra Anna i ødemarka utgjør de besetningen på sommerens eventyr.

Skuespillere er: Martin Myhr, Andreas Tønnesland, Sebastian Joten Langsjøvold, Eva Petershagen Åsbø, Øyvind Skogly Pedersen, Ingrid Granrud Skaaret, Kjell Erik Joten, Kristin Galteland, Hanna O. Kidula, Siri Rønning, Sina Joten Søndmør, Maren Drevsjømoen, Maria Kvam Granli, Silje Kvam Granli.

Vi har også med en ny musiker, Hans Hulbækmo, samt en kostymedesigner, Thale Kvam Olsen.

Velkommen og et stort HURRA for flotte folk!

Livet i skogen – før og nå

dscf7694-1-1024x768Vi har fått i oppdrag fra Trysil historie og museumslag om å bidra til deres arrangement «Livet i skogen – før og nå» som foregår 9-10. mars på Trysil bygdetun.

Visningen illustrerer en tregenerasjonsfamilie med skogsarbeiderens arbeid som ramme, inne i Eriksstua på Trysil bygdetun på følgende tidspunkt:

Lørdag 9. mars kl. 13.30 (13.00) og kl 16.00 (15.30)

Søndag 10. mars kl 12.30 (12.00) og kl 15.00 (14.30)

Forestillingen  varer ca. 20 min og er en del av et større arrangement i området rundt bygdetunet som starter på tidspunktene i parentes. Oppmøte ved Trysil bygdetun.

Voksne kr. 100,-

Barn (12-15 år) kr. 50,- (under 12 år gratis)

VELKOMMEN!

Aktører

Fra Kopparleden:  Hilde Drevsjømoen, Einar Hyllvang, Eva Petershagen Åsbø.

Eli Tyra Nerby, barn fra Nordre Trysil skole og Innbygda skole.

En såmmårnattsdrøm – august 2013

Nytt år, nytt spel!
9-11. august 2013 spiller vi igjen utendørsteater på Engerdal Setermuseum! Etter to fantastiske år med Anna i ødemarka skal hun få hvile litt for så å gjenoppstå om ett år eller to, bedre og freskere enn noen gang!

I sommer spiller vi derfor «En såmmårnattsdrøm – alt kan skje i såmmårnatta»  som er en adaptert versjon av Shakespeares komedie, En midtsommernattsdrøm.  Det blir humor og galskap, gifterier og intriger med forbudt eller påtvunget kjærlighet, lokale helter  som tror de er no’ te kær, og selvfølgelig A Tore og følget hennes, alt i sammenheng med Østerdalens historiske fortid som hjem for skogsarbeidere av alle slag…

Alt kan skje, det er jo ei lys såmmårnatt i ødemarka det er snakk om…

Mer info kommer etterhvert! FØLG MED!

«Den vesle bygda» spilles også i år, nytt for året er at vi har Erik Schøyen med som regi- og dramaturgikonsulent. Ivar er opptatt med å spille Alle tiders julebord på Trøndelag Teater så vi har hanket inn skuespiller, gudbrandsdøl og juleentusiast Endre Skjåk til å delta. Vi gleder oss til å ha Endre med på laget! VELKOMMEN!

Sommeren er på hell og vi ser tilbake på en fin sesong med Anna i ødemarka og Buføring. Videre vil Den vesle bygda også i vinter bli spilt på Drevsjø Skrivargard og Trysil Bygdetun. Nytt i år er at vi også skal spille på Glomdalsmuseet i Elverum, på deres julemarked

2. desember. Vi gleder oss! Ivar kan dessverre ikke delta  vinterens produksjon pga. andre engasjement, så FØLG MED utover høsten!

Gled dere! Det gjør vi.

Til sist et bilde fra Buføring på Trysil Bygdetun i juli.img_9651-1

F.v. Marianne, Sigrid, Hilde, Line og Vegard.

 

 

11.juli 2012Anna i ødemarka er over for i år! Fantastisk flott gjeng og fine publikummere som trosset regnet og fikk en fantastisk opplevelse. Takk til alle som var med, har hjulpet til, støttet oss og trodd på oss!

img_95691-1

Da er det bare å kaste seg rundt til neste prosjekt!

Ikke glem Buføringsdagen på Trysil Bygdetun hvor Marianne, Line, Hilde, Sigrid og Vegard underholder.

GOD SOMMER!

15. juni 2012: To uker til premiere! Og vi gjør unna styggværet før prøvene og forestillingene begynner! Snø på øvingshelga + regn regn regn nå = strålende sol fram til 2. juli!

En annen nyhet er at Kopparleden spel- og teaterlag har fått oppdrag på buføringsdagen til Trysil Bydetun, 15. juli 2012. Temaet er setring i gamledager og du skal se det blir både sang, dans og romantikk! Vi gleder oss!

1. juni 2012:Da er det under en måned til premieren på Anna i ødemarka! I helga har vi første prøver på setermuseet i Engerdal, bilder kommer etterhvert. Været er tørrt og kaldt, litt over null grader, omtrent som forventet av sommeren i Engerdal… Håper på varmere vær under forestillingene!

15. mai 2012:Leseprøven er unnagjort og plakater er trykket, de vil bli hengt opp i nærheten av deg ila. helga.

Vil du være involvert i Anna i ødemarka enten som frivillig medhjelper eller på scenen, kontakt oss.

4. mai 2012: Anna i ødemarka har fått støtte fra Frifond Teater!

Frifond er en undergruppe av Norsk Teaterråd og støtter lokale kulturtiltak. Vi har vært så heldige å få hatt Frifond som en god støttespiller gjennom alle våre produksjoner og er veldig takknemlig for den tiltroen de har til også dette prosjektet! HURRA!

1.mai 2012: Billettsalget er åpnet! Kjøp billetter på enten www.femundengerdal.no , på Turistkontoret i Engerdal, Fredheim på Drevsjø eller på Turistkontoret i Trysil!

Leseprøven er på lørdag og vi gleder oss!

Previous Post

1 Comment

  1. Mr WordPress 8. april 2012

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

© 2024 Kopparleden teaterlag

Theme by Anders Norén