Kopparleden teaterlag

En midtsåmmårnattsdrøm og Lillebror!

Hoi det har vært noen travle uker i Kopparleden!

En fabelaktig versjon av En midtsåmmårnattsdrøm gikk av stabelen 22. juli på Glomdalmuseet under Volumfestivalen, vi hadde med et cast som var Draumen verdt, fantastiske folk bak og rundt scenen og masse god hjelp og støtte både fra Glomdalsmuseet og Volumfestivalen! Vi hadde det svinaktig moro som vanlig, masse god internhumor ble skapt, enorme mengder marie-kjeks og nuggati ble konsumert…

koppar_volum05

koppar_volum08

koppar_volum16

koppar_volum02-768x512

koppar_volum15

koppar_volum28

koppar_volum09

Søndagen to uker etter, på Ljørdalsdaga den 6. juli spilte vi Lillebror, vår familieforestilling i forbindelse med Prøysenåret 2014. Forestillingen var en gjenopptagelse fra i mars i fjor, men med helt nytt cast.

Styremedlem, regissør og manusforfatter (og for anledningen også skuespiller) Eva Petershagen Åsbø lagde vei i vellinga og sto på fra morgen til kveld for at Ljørdøla skulle få ta del i Prøysenåret 2014, og for å sitere Håndtverkerne i Draumen «De elska det!». Så vi er kjempefornøyde og glade og slitne. HURRA FOR OSS!

Sitat Lene aka. Bolla; «Detter har vi tydeligvis dreisen på».
Her er og noen bilder tatt fra salen, enjoy!

 

LJØRDALSDAGA: 2014 FOTO:GRY TORGALS

DSC_0711

DSC_0682

DSC_0699

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Kopparleden teaterlag

Theme by Anders Norén