Kopparleden teaterlag

Vise i (KOR)onna 7.-8. august

Kopparleden teaterlag og Heme dine inviterer til «korona-vennlig» konsertforestilling!
Velkommen til en musikalsk enakter full av kriser, håp og lokalt talent.

7. og 8. august inntar en rekke lokale og regionale aktører Engerdal setermuseums utendørsscene for å underholde dere i en tid hvor vi har opplevd et «kultur-vakuum» uten like.

Ivar Nergaard, skuespiller, pratmaker og tullekopp loser oss gjennom et knippe sanger fremført av Heme dine og teaterlagets aktører.
Det blir selvsagt en god dose tradisjonsmusikk fra regionen, presentert av våre egne folkemusikk-kjendiser; Sigrid Stubsveen og Anders Lillebo som har fått med seg selveste Birger Mistereggen og Bendik Smedåsgjelten Qvam i orkestret.
Vi kan love en fantastisk enakter med både innslag fra våre lokale spel «Anna i ødemarka» og kanskje til og med fra «Kanalen – et spell om Støa kanal», som våger seg over kommunegrensen, i tillegg til viser og sprell fra lokale humorister.

VIKTIG!
Vi følger selvsagt regjeringen forskrifter om smittervern, så både aktører og publikum må forholde seg til en rekke regler:
– Det vil bli kun 150 publikummere pr. forestilling. Alle som ikke er i familie må holde 1 meter avstand, også på tribunene.
– Alle billetter på kjøpes på forhånd online, hvor navn på alle publikummere og e-postadresse må registreres.
– Det vil være berøringsfri inngang, samt at det vil være håndsprit ved alle flater som må berøres (toaletter, salgsbod, tribuner).
Vi ber alle om å bruke rikelig med dette (kanskje holder det også myggen borte?)
– OG HUSK, føler du deg BITTELITTEGRANNE sjusk, hold deg hjemme. Er det krise kan vi kontaktes for å få refundert billetten.

VI SEES PÅ SETERVOLLEN!

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Kopparleden teaterlag

Theme by Anders Norén