Kopparleden teaterlag

HVEM ER DU OG HVEM VAR HER FØR DEG?

Kopparleden teaterlag inviterer deg fra 4.trinn til 10.trinn til teaterworkshop på Trysil bygdetun søndag 4.september. Vi utforsker hvem du er og hvem som var her før deg?

Bli med på en dag hvor du lever deg inn i historien til barn og ungdom som har levd før deg gjennom teaterlek og drama.

Dagen varer fra klokken 10.00-16.00 med pauser underveis. Vi avslutter dagen med en visning av hva vi har fått til for hverandre.

Kurset er gratis. Begrenset antall plasser. Påmelding nederst på siden.

Fra fjorårets dag på bygdetunet. Fotograf: Hans Martin Østerhaug

Instruktører:

ISABELLE HAUGEN STRAND: Isabelle har utdannelse innen musikkteater fra Bårdar Akademiet i Oslo. Under utdannelsen var hun blant annet med i «Grease» på Chateau Neuf, «Peer Gynt» på Karpedammen scene, «Stjernekamp» og Se og Hør sitt 40års jubileum i Oslo Spektrum. Etter utdannelsen har hun jobbet som formidler ved Norsk Folkemuseum og som freelance musikalartist. Hun har blant annet medvirket i filmen «Fjols til fjells» og undervist i dans ved Bekkelaget skole i Oslo. Hun er opprinnelig fra Nybergsund i Trysil og er utrolig glad for å være tilbake og gi barn et større innblikk i musikkteaterets verden.

SYNNØVE BRYDE: Synnøve er utøvende musikalartist, kulturformidler og fortellerkunstner, med utdannelse fra Bårdar Akademiet og OsloMet. Hun brenner for å fortelle historier, og er en allsidig formidler med erfaring fra flere felt innen scenekunsten. De siste årene har hun vært å se i produksjoner som Anna i Ødemarka (Engerdal), Miss Saigon (Gjøvik), Grease (Chateau Neuf), Peer Gynt (Akershus festning) m.fl. På tv har hun vært å se i Stjernekamp på NRK og «En får væra som en er» er på TV2. Siden 2018 har hun jobba ved Norsk Folkemuseum med formidling gjennom dramapedagogikk, muntlig fortelling og aktivitet. I tillegg har hun flere års erfaring innen undervisning og kor-ledelse, og har de siste årene bl.a vært instruktør på Spell! sommerleir i Trysil.

Meld deg på ved å fylle ut skjema under:

Husk å trykke send.

Produksjonsansvarlig for Kopparleden teaterlag:

Marianne Danielsen Søgaard, mobilnummer: 97197583.

For Anno museum: Ellen Fauske Bleness

Kurset er en del av Kulturminnedagene 2022 og er et samarbeid mellom Anno museum, Trysil kommune og Kopparleden teaterlag.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Kopparleden teaterlag

Theme by Anders Norén