Kopparleden teaterlag

Leseprøve, lek og drama i ødemarka

Forrige helg var mange av årets aktører i «Anna i ødemarka» samlet til workshophelg og leseprøve i Engerdal. Gode gjensyn med gamle bekjente, men også flere nye ansikter å bli kjent med. Aktørene fikk øvd seg på sang, dans og drama. Vi har blitt kjent gjennom lek, moro og middager. Mye praktisk ble ordnet av produksjonen underveis. Det gjorde godt med en smakebit nå, vi gleder oss alle til sommerens spel.

Tekst og foto: Marianne Danielsen Søgaard

God instruksjon i polka av Inger Johanne Fuglaamoen Nordvang

Lek og dans

Inspisient Synnøve Bryde, produksjonsassistent Inger Johanne Fuglaamoen Nordvang og instruktør Siri Enger holdt flere øvelser i sang, dans og drama. Vi fikk øvd oss på å synge flerstemt, vi har dramatisert ulike deler av manus på forskjellige måter og øvd inn reinlender, polka og reel.

Leseprøve med nye scener

Regissør Ida Høy har skrevet noen nye scener til årets spel som vi fikk testet ut under leseprøven. Under gjennomgangen kom det mange gode kommentarer som regissøren vil jobbe videre med frem mot sommeren. Nye karakterer er blant annet lagt til.

Bli med på spel

Takk til alle som deltok. Har du lyst til å være med i årets produksjon av «Anna i ødemarka»? Vi trenger folk på og bak scenen. Se mer info og meld deg på her: https://www.annaiodemarka.no/bli-frivillig/

Vi gleder oss til å se små og store fjes i ødemarka i sommer!

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Kopparleden teaterlag

Theme by Anders Norén