Kopparleden teaterlag

Anna i ødemarka 2015

Vi spiller Anna i ødemarka 6-8. august 2015 og vi gleder oss mer enn noen gang!
Endelig skal vi tilbake til Vollen og ødemarka, og det blir mange kjente fjes og noen nye.

Følg med på facebook på www.annaiodemarka.no og på sida her om mer info!

_MG_1994

Next Post

Previous Post

2 Comments

  1. Torstein Hervland 9. august 2015

    Jeg så forestillingen på torsdag og ble mektig imponert. Den overgikk mine forventninger og jeg kjente igjen historien både fra mitt bekjentskap med Anna fra 1964 og senere fra Grønoset sin bok. De innslagene som var lagt inn i tillegg var illustrerende for forhold som nok var vanlige på den tiden. Innslagene med de engelske turistene virket noe fremmed, men ga meg assosiasjoner til at Anna begynte å lære seg engelsk fra radioen da Kopparleden ble bygget for da regnet hun med at det ville komme turister med nyvegen.
    I tillegg til den gode fremstillingen fra alle aktørene må jeg rose musikken og det tekniske opplegget og avpasset lydnivå som gjorde det mulig å høre alt som ble sagt.
    Takk for en kjempefin opplevelse!

Leave a Reply

© 2024 Kopparleden teaterlag

Theme by Anders Norén