Kopparleden teaterlag

Bismak av blod – en suksesshistorie

Det er den varmeste sommeren i manns minne, og vi er langt oppe på fjellet, langt fra mobildekning, butikk, elektrisitet, innlagt vann eller do eller andre unødvendigheter… Og her er det skjedd et mord!

Stakkars Arnulf, vår omreisende og mer eller mindre frivillige musiker, blir brutalt myrdet, men hvorfor? og av hvem? og med hva?

Torgunna – kroeieren som stadig søker etter mulige måter å trekke publikum til sin lille og for tiden ikke så godt besøkte geskjeft, men som også like desperat er på utkikk etter den store og ekte kjærligheten?

Jafne Jafneson – taskenspilleren som elsker så mye og så sterkt at det iblandt kan bli formye av det gode? Som elsker øl og som har lojaliteten i orden, eller har han nå det? og til hvem, eller hva?

Eller Unnvor  – vår høysensitive høykunstneriske hovedkunstner med høye forventninger, høye krav og et stort behov for ro fra ukunstnerisk støy?

Jada, de har alle de i seg. De kan enten i vrede, i elskovsrus, i blindt raseri eller i ren desperasjon gjøre ende på denne vakre unge musikalske mann som har så mye å gi men så lite å si.

Og så var det Hadle da. Ja, han heter Hadle. Konferransieren som aldri slutter å komme med morsomheter på andres bekostning, som smaker på all ølen og spiser opp all spekematen før gjestene kommer, som føler at han endelig har fått gudegaven det er å regissere over andres liv og andres smak, og at det er han skikkelig gof ppå. Hovmod står kanskje for fall.

Hvem som er den skyldige er opp til deg!

Du som sitter i publikum får BESTEMME!
Hvem skal utføre drapet? Med hva?
Og så gjenstår det å se hva gudene synes om det….

PUBLIKUM på sommerens forestillinger elsket det iallefall! Følg med for nye forestillingsdatoer!

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Kopparleden teaterlag

Theme by Anders Norén