Kopparleden teaterlag

KOPPPARFEST – bli med på kurs/ workshop/ dugnad!!

Helga 28.-31. juli er da det skjer – Kopparleden skal endelig få til ei helg med sosialt og faglig påfyll og ikke minst en feiring av oss selv! Det er virkelig en gavepakke av en kurshelg så det er bare å velge og vrake og melde deg på det du har lyst til!HER ER PÅMELDINGSSKJEMAET!
https://forms.gle/egQgdDHQonJsQ3Xj6Vi er så sjukt heldige å ha fått med oss de aller beste fagfolka til å lede workshopene og det er ingen forkunnskaper påkrevd ❤


– Henning Søndmør holder takstikkekurs – et umåtelig populært kurs så her må du være rask å melde deg på! Vi skal rive gammelt tak og legge nytt på ett – kanskje to?- gamle hus på setermuseet.
– Maria Helena Granli Kvam er utøvende billedkunster og du får sammen med henne utfolde deg kunstnerisk på et sjukt kult lerret: containere!
– Synnøve Bryde er skuespiller, danser og teaterlærer og har lang erfaring med teater for barn, både her i Trysil og Engerdal, men også ellers i landet.
– Anders Kippersund – en bauta innen scenekunst i Innlandet og også i Kopparleden teaterlag, han har gått med på å lære oss noen av sine hemmeligheter innen SCENEKAMP!
– Leseprøve på førsteutkast av manus til vårt HELT NYE prosjekt – mer info kommer ❤

En stor del av helgas formål er det sosiale og faglige, men også at vi trenger din HJELP – alle kurslederne er aktive i Kopparleden både på og bak scenen, og resultatet av kursene er jo flunkende nye tak på noen av husene på «Vollen» hos Anna i ødemarka og at containerne hvor vi lagrer de nye tribunene våre måtte uansett males for å holde borte rust.

Her er det kinderegg altså; sosialt gøy, faglig påfyll og ditt bidrag til kul oppgradering sammen med kursledere!Jeg håper å se mange kjente og kjære fjes – men her er det sjølvsagt plass til alle, så sleng deg med!!

NB! Bli med på fellestur til RØROS og Elden torsdag 28/7!
Vi håper å få en god pris, og kanskje et møte bak scena?
NBB: Det starter kl. 21.30


Meld deg på via samme skjema.HER ER PÅMELDINGSSKJEMAET!
https://forms.gle/egQgdDHQonJsQ3Xj6

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Kopparleden teaterlag

Theme by Anders Norén