Kopparleden teaterlag

Nytt styre i Kopparleden teaterlag

Kopparleden teaterlag har fått nytt styre. Etter årsmøtet og innsats fra valgkomitèen  består nå styret av fem medlemmer og en vara. Vi har lenge hatt ønske om å øke profesjonaliteten også i styret, derfor er vi flere medlemmer med et enda tydeligere ansvar oss i mellom for å utvikle og drifte teaterlaget på vegne av medlemmene mot nye kreative utfordringer.

Tekst: Kopparleden teaterlag. Foto: Privat

Denne gjengen skal drifte teaterlaget nå fremover

Om teaterlaget

Kopparleden teaterlag har sitt hovedvirke innen utendørs teateropplevelser tilknyttet Trysil, Engerdal og regionalt på Innlandet. Vi har som mål at våre forestillinger skal være av kunstnerisk høy kvalitet, virke identitetsskapende og øke stolthet og tilhørighet til regionen, samt å samle lokale og regionale aktører til et større felles kulturprosjekt, både amatører og profesjonelle. Arbeid med inkludering, mangfold og kreativitet i fellesskap er nedfelt i vedtektene våre og disse verdiene er viktige for oss medlemmer, men også mot vårt publikum.

Styrets drift og oppgaver

Styret jobber på vegne av  medlemmene i teaterlaget. Vi ønsker å satse videre på større produksjoner som «Anna i ødemarka» og «Erik den fredløse», men også de mindre hvor samarbeid med det lokale i regionen er viktig. Blant annet i år samarbeider vi med Engerdal barne-og ungdomsskole, Anno museum, Trysil-og Engerdal kommune. 

Styret har møtet omtrent en gang i måneden.Har man som medlem noe man lurer på, et ønske om noe kreativt eller skape noe i Kopparledens ånd, så ta kontakt med oss i styret eller på post@kopparleden-teaterlag.no. Alle bidrag, tips og ideer setter vi pris på å få.

Nytt styre fra 2023-

Det nye styret i Kopparleden teaterlag består av både nye og gamle medlemmer med ulik alder,erfaring og bakgrunn. Så hvem er vi?

Marianne Danielsen Søgaard -styreleder

Marianne Danielsen Søgaard har vært med i Kopparleden teaterlag siden starten i 2011. Hun har spilt en rekke skuespillerroller, vært produksjonsassistent og nå i senere tid produsent. Inntil nylig har Marianne vært nestleder for teaterlaget. Marianne er utdannet i kunstfag, pedagogikk og språk. Hun jobber til daglig som lærer i ungdomsskolen. I år er hun i tillegg masterstudent og forskningsassistent på Høgskolen Innlandet fordi hun er nysgjerrig og har et ønske om å gjøre en forskjell for de unge håpefulles fremtid.

-Jeg gleder meg til å ta fatt på styrearbeidet fremover sammen med resten av styret for å utvikle det vi allerede så godt jobber og har erfaring med, samt gyve løs på nye prosjekter. Jeg er heldig som har fått vært med på smått og stort, både lokalt og regionalt, sammen med den fantastisk talentfulle storfamilien min i teaterlaget i alle disse årene. Ingen sommer, nå også snart vinter, uten spel og ingenting er artigere enn å få til ting sammen!

Marianne Danielsen Søgaard

Einar Hyllvang -nestleder

Einar Hyllvang har også vært medlem siden 2011. Han har spilt «Jo» i alle forestillinger av «Anna i ødemarka», samt hjulpet til med stort og smått på og bak scenen. Einar er en erfaren mann på scenen. Han er aktiv i politikken i Trysil og jobber til daglig som tømreelærer på Trysil videregående skole.

-Teater er artig, sosial og det å få til ting sammen med andre betyr mye for meg. Jeg er en lagspiller, så derfor betyr Kopparleden teaterlag mye for meg.Her er det plass for alle. Proffe og amatører i skjønn forening. Vi eller de proffe gjør oss og alle gode. Ledelsen i Kopparleden har i alle år visst å dra veksel på akkurat dette, og får det til. Kopparleden er blitt anerkjent langt utover kommunegrensene. Takknemlig for at je for varta en del tå detter.

Einar Hyllvang

Hilde Drevsjømoen -økonomiansvarlig

Uten Hilde Drevsjømoen hadde verken Kopparleden teaterlag eller forestillingen «Anna i ødemarka» eksistert. Hun er ildsjelen og gründeren bak begge deler. Hun har vært skuespiller og produsent på de aller fleste av Kopparledens produksjoner og gradvis bygd opp laget til å bli det vi er i dag. Hun er utdannet skuespiller ved Drama Centre London, en av de store teaterskolene i England. Hun har også i bachelor fra NTNU i teater med fokus på teater for ungdom. Hilde er erfaren og jobber i år også for DansInn, samt at hun tar prosjektledelse for å bli en enda dyktigere leder.

-Jeg elsker fellesskapet og samholdet som er i Kopparleden og det faktum at vi alle støtter hverandre og gjør hverandre gode både på og utenfor scenen. Det gode humøret og optimismen gjør at vi får til alt vi vil og har alle muligheter åpne foran oss.

Hilde Drevsjømoen

Inger Johanne Fuglaamoen Nordvang -markedsføringsansvarlig

Inger Johanne har vært medlem av teaterlaget i mange år og deltatt i flere ganger som skuespiller på «Anna i ødemarka». I det siste har hun vært i valgkomiteen og bidratt til Kopparfest. I år er hun produksjonsassistent på «Anna i ødemarka». Inger Johanne er straks ferdigutdannet som lærer.

– Jeg liker veldig godt at det er et teatermiljø i nærheten som driver med spel og teater, slik at det er en mulighet å være med på dette som «voksen», når man er for gammel for de fleste andre alternativ som retter seg mest mot barn og unge. Jeg liker også godt at man i Kopparleden teaterlag blir kjent med så mange nye personer, både gamle og unge fra fjern og nær, og det er alltid like moro å få nye bekjentskaper. Jeg liker veldig godt samholdet som skapes i gruppa under spel og arrangementer, vi blir en stor gjeng der alle jobber godt, ler og har det gøy og passer på hverandre. Det er viktig! Også liker jeg veldig godt at Kopparleden gir muligheter til mange; jeg er ganske sikker på at uansett hva du liker og misliker finner du ett eller annet i alt Kopparleden gjør og arrangerer som passer for akkurat deg!

Inger Johanne Fuglaamoen Nordvang

Ellen Slemmestad Jærgersborg – sekretær(konsulent)

Ellen er erfaren med frivillig arbeid i mange sammenhenger. Hun har vært billettansvarlig og bidratt bak scenen for «anna i ødemarka» en rekker ganger. Ellen er engasjert, strukturert og positiv. Hun jobber til daglig i Manngard Vakt og Sikkerhet, så nå er styret og laget i trygt hender fremover.

– Det jeg liker best med Kopparleden teaterlag er positiviteten og evnen til og se løsninger istedet for problemer. Samholdet mellom alle er også så koselig og være en del av. Alle blir inkludert.

Ellen Slemmestad Jægersborg

Olai Steigen Johnsgård – vara

Olai har vært skuespiller i «Anna i ødemarka» i en rekke produksjoner og også bidratt med smått og stort bak scenen. Etter flere år som lærer i Oslo har han nå flyttet tilbake og jobber i Sømådalen i Engerdal. Olai er veldig engasjert i lokalmiljøet, noe som også gangner laget.

-Det je liker med å være med kopparleden teaterlag er å få muligheten til å bli kjent med og dele vår lokalhistorie til et større publikum sammen med framifrå skuespillere som inspirerer meg til å gjøre en enda bedre jobb sjøl.

Olai S. Johnasgård

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Kopparleden teaterlag

Theme by Anders Norén